fbpx

Kjøpsvilkår og personvern

Kjøpssvilkår:

Kjøpsvilkår finner du her (åpnes i egen fane)

Personvern:

Kontaktinformasjon, personopplysninger og data

Luxury By Lions tilbyr deg forskjellige tjenester som du kan benytte deg av på forskjellige måter. Vi får tilgang til data fra forskjellige kilder, avhengig av hvilke tjenester du bruker og om du er i kontakt med oss på internett, telefon, personlig eller på annen måte. Mange av disse opplysningene gir du oss selv når du bruker tjenestene våre eller selv tar kontakt – for eksempel når du registrerer deg med navn og e-post eller adresse. Også opplysninger om teknisk utstyr og påloggingsdata registreres automatisk når du er i kontakt med oss. Det kan for eksempel være informasjon om hvilken type enhet du bruker. Andre data registreres gjennom egne dataanalyser (f.eks. som en del av markedsanalyser eller kundeevalueringer). Eventuelt kan vi også få opplysninger om deg fra utenforstående, som kredittopplysningsbyråer eller betalingstjenester.

Vi behandler personopplysningene dine helt i tråd med gjeldene personvernlovgivning. Vi følger selvfølgelig grunnreglene i personvernlovgivningen når vi behandler personopplysninger. Det betyr at opplysningene om deg bare brukes til de formål som angis i denne personvernerklæringen eller som angis i forbindelse med at dataene samles inn. Det dreier seg først og fremst om kjøpsavvikling, om bestemmelse, personalisering og videreutvikling og om sikkerheten i tjenestene våre. Innenfor rammen av den strenge norske/europeiske personvernlovgivningen bruker vi personopplysningene om deg også til andre formål; som produktutvikling, optimalisering av forretningsprosedyrer, behovsbaserte tjenester og personalisert reklame.

Kuponger

Data som overføres i sammenheng med bruk av en kupong ved en bestilling, brukes til å kontrollere og behandle bestillingen og å levere og godskrive kupongen. Dette omfatter å lagre og behandle opplysninger i sammenheng med bruken av kupongen, spesielt med tanke på å hindre bedrageri.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på dataen din og som inneholder informasjon. luxurybylions.no bruker informasjonskapsler av rent tekniske årsaker for å forbedre nettsidene, og for å gjøre det lettere for deg som bruker. Blant annet brukes informasjonskapsler for å huske hvilke produkter du har lagt i handlevognen.

Innsamling

Du kan direkte eller indirekte oppgi informasjon om deg selv på flere måter. Dette kan for eksempel være når du besøker hjemmesiden vår, gjennomfører et kjøp eller kontakter kundeservicen. For at vi skal kunne tilby tjenestene våre, trenger vi å samle inn informasjon om deg. Informasjonen samler eller henter vi direkte fra deg som kunde eller fra en av samarbeidspartnerne våre (dvs. tredjepart). Den informasjonen som kan bli samlet inn er:
Person- og kontaktinformasjon, betalingsinformasjon, finansiell informasjon, kommunikasjon mellom deg og luxurybylions.no, tekniske opplysninger om enheten din eller internett-tilkobling, brukergenerert informasjon som tekster og bilder, informasjon om oppførsel og geografisk lokasjon ved besøk av nettsidene våre.

Håndtering

Informasjonen som vi samler inn om deg brukes for at vi skal kunne tilby tjenestene våre og oppfylle avtaleforpliktelser. Opplysningene dine kan også bli brukt til markedsføring eller for å gi informasjon til deg om produktene og tjenestene våre. Videre bruker vi den informasjonen som grunnlag for videreutvikling av produktene og tjenestene våre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi lagrer personopplysningene om deg så lenge som det er nødvendig for å oppfylle de målsetningene som står oppført i denne personvernerklæringen, spesielt for å oppfylle våre forpliktelser iht. avtaler og lovverk. Evt. vil vi lagre personopplysninger også til andre formål, forutsatt at loven tillater lagring til spesielle formål, inkl. som forsvar ved rettslige krav.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

MarikaMedia ved Marika Lejon

Solbakkveien 11, 1405 Langhus